Start jakten på drømmejobben på karriere.hiof.no!

I samarbeid med Graduateland kan Høgskolen i Østfold nå hjelpe deg med å få en god start på karrieren din. Det eneste du trenger å gjøre er å opprette en personlig profil som jobbsøker på karriere.hiof.no
Å registrere seg på jobbportalen er helt gratis.

Med en profil her kan du begynne å søke etter heltids- og deltidsjobber over hele verden som er relevante for akkurat deg. Du logger deg inn på portalen ved å bruke Feide-passordet ditt.

For å få det beste utbyttet av jobbportalen er det viktig at du gjør profilen din så detaljert og personlig som mulig. Start her.

I tillegg til å matche profilen din med relevante stillinger gir jobbportalen deg muligheten til å delta på planlagte LIVE-sesjoner og karrieremesser online.

Dersom du deltar på LIVE-sesjoner online vil du ha muligheten til å chatte med potensielle arbeidsgivere samt å dele profil og CV med personer som jobber med nettopp rekruttering. Her får du også en unik mulighet til å stille spørsmål direkte og få svar umiddelbart angående søknadsskjemaer, jobbmuligheter, arbeidsmiljø etc.

Online-eventer som matcher din profil som jobbsøker vil bli annonsert på  karriere.hiof.no

Registrer deg i dag og start jakten på drømmejobben!