Julegave 2017

Høgskolens julegave er et gavekort på 300,- som du kan bruke i høgskolens egen nettbutikk. Nettbutikken har forskjellige artikler som forskjellige profilprodukter, tekstiler, sportsartikler, sekker og bagger. Vi håper du finner noe der som du synes er fint.

For å benytte gavekortet må du inn på vår nettbutikk. Klikk her for å komme til nettbutikken - https://hiof.shop.idegroup.no

Der må du opprette en egen konto med dine opplysninger. Se etter "Opprett konto" oppe i høyre hjørne. Dette MÅ du gjøre før verdikoden kan benyttes, slik at nettbutikken kan verifisere din kode.

Gå deretter igjennom de ulike kategoriene og velg de produktene du ønsker å kjøpe. Legg de i "handlekurven" som i en vanlig nettbutikk, og gå til kassen når du har valgt det du ønsker deg. 

Når du skal benytte gavekortet, skriver du inn din verdikode der det står "Bruk kampanjekode" og klikker på "Aktivier" knappen (Se bildet under). Husk at du må ha opprettet kontoen først.

Om du bestiller for mer enn 300,-, så får du mulighet til å betale med kredittkort for å dekke resten av beløpet. Bestiller du for mindre enn 300,-, så vil du ikke få refundert det som er igjen. Så bruk gjerne hele kortet med en gang eller vent til du kan bestille noe til maks verdi.

NB! Husk å angi rett leveringsadresse etter at du har logget inn. Dette er jo en nettbutikk som kan levere over hele verden, men for å få gaven rett til høgskolen, så MÅ du selv velge rett adresse å sende til. Dette gjelder også de ved studiested Fredrikstad. Gavene blir automatisk sendt dit etter at de har kommet felles til Halden. Gjør du dette, ser du at frakt og ekspedisjonsgebyr blir kr 0. Velger du din egen private adresse, så vil totaltbeløpet for ordren bli på 150,- mer. Da må du benytte eget kredittkort for å betale frakt hjem til deg. Har du av en eller annen grunn gjort feil, se kontaktpersoner lenger ned på siden her. Pass derfor på at leveringsadresse står som under, og at frakt står til kr 0,- FØR du trykker på "Plasser ordre" knappen. 

Alle gavene vil komme til høgskolen ca 14 dager etter bestilling. Du vil bli varslet når du kan hente din gave.

I januar vil alle profilproduktene (tøy, sportsartikler osv) være tilgjengelig i servicetorget slik at man kan se på produktene, og også se noen størrelser. Vi har ikke bestilt inn alle størrelser, men du må da selv vurdere egen størrelse ut i fra den størrelsen som vi har. Det blir også bestilt glassmonter hvor alle profilproduktene vil bli vist frem slik at studenter og andre kan bestille varene.

Har du spørsmål til nettbutikken, se kontaktinformasjon på denne nettsiden: https://hiof.shop.idegroup.no/kontakt-oss