FADDERUKEN VED HØGSKOLEN I ØSTFOLD

I tillegg til å ta fatt på et spennende studie, er det som opptar mange nye studenter ved oppstart, å bli kjent med og finne seg til rette blant andre studenter. Fadderuken ved Høgskolen i Østfold har som mål at du som ny student skal bli kjent med både skolen og nærmiljøet, og gjennom deres ulike aktiviteter og arrangementer både på studiestedene, studentkroene og i studiebyene, bidra til at du også kan etablere et sosialt nettverk allerede fra starten.

Alle nye studenter vil få tildelt en egen fadder som har ansvar for en faddergruppe på ca 10-12 nye studenter. Dette vil være din kontaktperson hele uken, i tillegg til at du også kan ta direkte kontakt med faddere som står på stand ved ditt studiested. Fadderuken er studentdrevet og har et eget fadderstyre med ansvar for både planlegging og gjennomføring. 

Du vil få fadderbånd og bli tildelt faddergruppe samtidig som du registrerer deg som student åpningsdagen. 

Berzi Nawzad Wasfy, fadderleder 2017 (mail: berzi.n.wasfy@hiof.no)

Du finner fadderprogrammet i din personlige TimeEdit-kalender eller i kalenderen på forsiden av høgskolens nettsider, og du kan få oppdatert informasjon om Fadderukene på Facebook her. Følg med i kalenderen for oppdateringer i programmet - det er ikke sikkert alt er registrert før i begynnelsen av august.  

TimeEdit-kalenderen kan du synkronisere med telefonen eller kalenderen din: trykk på Abonner øverst til høyre, og følg anvisningene. Ta evt. kontakt med IT-vakta om du har problemer.